کدبازان

فرشتگان زمینی

تصاوير منتخب

استفاده از صفحه نمایشی و تاثیر آن

استفاده بیشتر از صفحات نمایشی و بروز علائم #اوتیسم :

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد، استفاده بیش از اندازه کودکان یک ساله از گوشی‌های هوشمند، تبلت و یا تلویزیون، می‌تواند احتمال بروز علائم بیماری اوتیسم در کودکان را در سال‌های آینده افزایش دهد.البته اگر والدین، روزانه زمان زیادی با کودک خود بازی کنند، بروز علائم اوتیسم در او کاهش پیدا می‌کند.

استفاده از صفحات نمایشی بیش از اندازه در کودکان کوچک می‌تواند در یادگیری اجتماعی آنان اختلال ایجاد کند و این موضوع می‌تواند پردازش مغزی آنان را تغییر دهد.کودکان مبتلا به اوتیسم، تمایل بیشتری برای تماشای صفحات نمایشی دارند.

اگر کودک در سن 12 ماهگی، مدت زمان بیشتری از صفحات نمایشی استفاده کند، 4درصد بیشتر احتمال دارد که در دو سالگی علائم اوتیسم داشته باشد و اگر والدینی با کودک 12 ماهه خود بیشتر بازی کنند، خطر بروز علائم اوتیسم 9 درصد کاهش می‌یابد.

توصیه‌ها بر این است که کودکان زیر 18 ماه به هیچ وجه نباید از صفات نمایشی استفاده کنند و استفاده در کودکان بزرگتر از 18 ماه هم باید تا حد ممکن کاهش یابد.

تاثیر موسیقی درمانی در توانبخشی

توانبخشی

یکی از روش های تخصصی و مورد تایید جهانی در زمینه کودک موسیقی درمانی می باشد.  این روش در حال حاضر در مجهزترین کلینیک های دنیا به عنوان یکی از روش های اصلی کار با کودک مورد استفاده قرار می گیرد.

موسیقی‌درمانی بیش از هر تکنیک درمانی دیگر با زندگی روزمره آمیخته و با نیاز و احساس آنها عجین شده است.
کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی مادر در اسلامشهر برای اولین بار در منطقه به صورت تخصصی در زمینه موسیقی در مانی و آموزش پیش نیازهای لازم برای کودکان جهت اماده سازی کودک برای شرکت در اموزشگاه های موسیقی فعالیت میکند.

تاخير گفتاري در كودكان(قسمت سوم)

علائم اوتیسم توانبخشی

در مواردیگه کودک دچار فراموشی کلمات یا به عبارتی رگرشن گفتاری شده است بررسی های متابولیک والکتروانسفالوگرافیک الزامی است. در صورتیکه والدین کودک منسوب باشند و یا سابقه بیماری  مشابه در خانواده باشد لازم است بیمار از نظر بیماریهای متابولیک مهمی چون فنیل کتونوری،ارگانیک اسیدمی ها و بیماریهای میتوکندریال بررسی شود در این موارد لازم است جهت کودک ازمایشات امونیاک ،لاکتات ،VBG  و بررسی ارگانیک اسدهای اداری ویا بررسی اسیدهای امینه سرم انجام شود.

همزمان با ان لازم است تا از کودک نوار مغز در حالت خواب  گرفته شود تا سندرمهای تشنجی مهمی  مانند  لاندو کلفنر  Landau kleffner و CSWS  که با اختلال گفتاری واضح همراهند ،رد شوند. در صورتیکه تمام بررسیهای فوق طبیعی بودند کودک لازم است از نظر طیف اوتیسم مورد بررسی قرار گیرد.

 

تاخیر گفتاری در کودکان (قسمت دوم)

علائم اوتیسم توانبخشی


پس از بررسی شنوایی کودک در صورت نرمال بودن شنوایی بهتر است برای فهم این مطلب که ایا کودک در درک مشکل دارد یا در گفتار ، از تستهای ادراکی استفاده کنیم اگر چه این تستها ممکن است در ایران در دسترس ما نباشد یک راه ساده برای تشخیص اینکه ایا کودک درک مناسب دارد پرسش از والدین است .
اگر چه این روش ،روش دقیقی نیست ولی کمک کننده است.

بقیه در ادامه مطلب...

تاخیر گفتاری کودکان(قسمت اول)

علائم اوتیسم توانبخشی

تاخیر گفتاری در کودکان را می توان یکی از مسائل قابل توجه در حیطه پایش تکامل در نظر گرفت به بیان دیگر زمانی که کودکی هنوز صحبتش در حد همسالان خود نیست این مسئله می تواند بیانگر اشکال در کارکرد مغزی وی باشد اگر چه کودکانی هستند که به طور ارثی دیرتر از دیگران صحبت می کنند  ومشکل مغزی ندارند لیکن هر نوعی از تاخیر گفتار باید تحت بررسی قرار گیرد.

بقیه در ادامه مطلب...

تاثیر کاردرمانی

درمان کاردرمانی

-کاردرمانی ذهنی برای چه گروه‌هایی کاربرد دارند؟

-چه کودکانی به کاردرمانی ذهنی نیازمند هستند؟

 کاردرمانی ذهنی از جمله فعالیت‌های هدفمندی است که یک کاردرمانگر با استفاده از  آن، سعی در جلوگیری از ناتوانی، حفظ سلامتی فردی و نیز دادن استقلال برای انجام کارهای مختلف را به افرادی دارد که به نوعی دچار آسیب جسمی، ذهنی یا روانی هستند.

 بطور کلی تمامی افرادی که به علت مشکل یا مشکلاتی لازم است درمان شوند، تا به استقلال در عملکردهای مورد نظر برسند، تحت این روش درمانی قرار می‌گیرند. مشکلات این افراد دامنه وسیعی را شامل می‌شود و می‌تواند حاصل اتفاقات گوناگونی باشد.

 

برچسب ها علائم اوتیسم

افزایش توجه دیداری

راهنمایی برقراری ارتباط توانبخشی

استراتژی هایی برای افزایش توجه دیداری (تماس چشمی،ردیابی و توجه به جزئیات)در کودک مبتلا به اتیسم(اوتیسم)
از چراغ قوه یا نور لیزر در اتاق تاریک استفاده کنید به این صورت که شما نوری را بر روی دیوار می اندازید و کودک آن نور را با چشم دنبال می کند.انجام بازی با اشیایی که حرکتی آهسته دارند و مدت زمان ردیابی بیشتری را برای کودک مبتلا به اتیسم ( اوتیسم ) مهیا می کنند.‌

پژواک گویی

علائم اوتیسم شرح علائم

 

برخی از افراد مبتلا به اختلال های طیف اتیسم دارای پژواک گویی هستند.تکرار تحت اللفظی کلمه ها یاعباراتی که از زبان دیگران می شنوند.
درکودکان کمک سن وسال، استفاده از پژواک گویی بخشی از فرآیند رشد طبیعی زبان محسوب می شود.اما،برخی افراد مبتلا به اختلال های طیف اتیسم دراین سطح از رشد زبان متوقف می شوند.پژواک گویی می تواند فوری یا تاخیری باشد.افراد ممکن است آن چه را که هم اکنون شنیده اند،تکرار کنندیااین که آن را بعدها ،گاهی اوقات ماه ها یا سال ها بعد تکرار نمایند.

توانبخشی ادراک لامسه


ده تکه پارچه با درجات زبر به نرم تهیه می کنیم. ( کیسه حمام، لیف حمام، پارچه جین،...... تا مخمل) روزی دو نوبت پارچه مخمل را روی دست و بازوی کودک با لامسه بالا می‌کشیم و می گوییم ببین چه نرم است. این برنامه را به مدت سه روز ادامه می دهیم.

بقیه در ادامه مطلب...

توانبخشی ادراک بویایی


پنج یا شش شیشه در دار کوچک تهیه کنید.
در یکی چند قطره آب سیر، در یکی آب پیاز، یکی سرکه، یکی نعنا و دیگری قهوه بریزید.
روزی دو نوبت به‌مدت سه روز در هر یک از شیشه ها را باز کرد ه وازفاصله یک متری بینی کودک بؤ را نام ببرید.
(این بوی سیر است......)

بقیه در ادامه مطلب...

توانبخشی ادراک بینایی


اطاق را تاریک کرده وبا نور چراغ دستی تصاویری را که روی بک صفحه بریده اید را روی دیوار بیندازید واز کودک بخواهید انها را شناسایی کند.تصا ویری را روی ضلعهای مکعب مستطیل بصورت بریده بسازید. در وسط مکعب مستطیل لامپی را تعبیه نمایید. مکعب مستطیل را طوری به سقف اویزان کنید که وقتی آن را روشن میکنید، تصاویر به طور وارونه روی دیوار افتاده، از کودک بخواهید تصاویر را شناسایی کند.

بقیه در ادامه مطلب...

توانبخشی ادراک چشایی

توانبخشی

 

 
ادراک چشایی کند کار
چهار شیشه خالی مربا اختیار کنید. در یکی دو قاشق غذاخوری عسل در دومی آب نمک اشباع شده، در سومی سرکه و در چهارمی عرق نعنا بریزید. سه روز متوالی، صبح شیرین، ظهر شور، عصر ترش و شب تلخ را روی زبان کودک بریزید به طوری که پیام مزه به مغز کودک فرستاده شود.

بقیه در ادامه مطلب...

آمار

شرح اوتیسم

آمار اوتیسم در دنیا 1 به 48 است
آمار اوتیسم در بسیاری از شهرهای
 ایران 1 به 48 هزار است
آمار واقعی اوتیسم در ایران کمتر از جاهای دیگر نیست بلکه تشخیص خیلی کمتر سبب آمار پایین تر شده است؛ همان طور که به نظر خیلی از صاحب نظران درصد مبتلایان به اتیسم واقعا بیشترنشده اند بلکه تشخیص مبتلایان به اتیسم افزایش یافته است

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد

درباره ما

به وبلاگ من خوش آمدید... در اینجا به آشنایی در مورد بیماری اوتیسم و چگونگی مواجهه با افراد اوتیسمی میپردازیم...

جستجو

بایگانی

نويسندگان

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی